3o Agrinio Night Run & Santa Run

Ο Φιλαθλητικός  Σύλλογος Αγρινίου σε συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου διοργανώνουν τον 3ο  Agrinio Night Run & Santa Run,   ημέρα Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021. Ο Αγώνας είναι αφιερωμένος στα Γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ & στον ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΩΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Αγώνας δρόμου : 1000 μέτρα για μικρά παιδιά ηλικίας έως  13 ετών  & 5000 μέτρα για μεγάλους 14 ετών και πάνω.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: «3ο Agrinio Night Run & Santa Run – Τρέχουμε  για τη Ζωή».

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΤΕΤΑΡΤΗ  29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ: ΑΓΡΙΝΙΟ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ 5 km: ώρα 19:10  Κεντρική πλατεία Αγρινίου (πλατεία Δημοκρατίας)

Αφετηρία- Διαδρομή 5000 μέτρων: Kεντρική πλατεία Αγρινίου – Μπαιμπά – Θεοτοκοπούλου- Αγ. Χριστοφόρου –Υψηλάντου – Ι. Σταικου – Παπαστράτου – Πλατεία Ειρήνης – Σκαλτσοδήμου – Βλαχοπούλου – Προυσσιωτήσης- Καζαντζάκη – Σ. Σαμιώτη – Ξενοπούλου – Ε. Βενιζέλου Ηρώων Πολυτεχνείου – Πλατεία Χατζοπούλου – Δαγκλή – Μακρή Π. Σούλου  Παναγοπούλου – Βότση- Αναστασιάδη

Τερματισμός: Πλατεία Δημοκρατίας Αγρίνιο.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ 1 km: ώρα 19:00  Κεντρική πλατεία Αγρινίου (πλατεία Δημοκρατίας)

Αφετηρία- Διαδρομή 1000 μέτρων: Kεντρική πλατεία Αγρινίου – Παπαστράτου – Σουλίου – Ζωοδόχου Πηγής – Σ. Τσικνιά – Καζαντζη – Ηλ. Ηλιού .

Τερματισμός: Πλατεία Δημοκρατίας Αγρίνιο.
ο Αγώνας θα γίνει με την υποστήριξη της Τροχαίας Αγρινίου.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΕΠΑΘΛΑ

Στο Αγώνισμα των 5 km, στους τρεις (3) πρώτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν κύπελλα και χρηματικά έπαθλα (1ος 300 ευρώ, 2ος 200 ευρώ , 3ος 100 ευρώ

Σε όλους τους αθλητές-τριες  που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα.

 

Έγραφες του Αγώνα:  Ημερομηνία έναρξης εγγραφών ημέρα Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021.  Οι εγγραφές των αγώνων θα είναι μέχρι Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα 5 km & 1 km  θα γίνονται:

Scoufaki suburban coffee house Αγίου Κωνσταντίνου & Σμύρνης 1 (απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Κων/νου).

Ώρες εγγραφής:  07:00-24:00 όλη την εβδομάδα (τηλέφωνο επικοινωνίας 6948687220)

Unbroken gym, Παπαστράτου & Σμύρνης

Ώρες εγγραφής:  09:00-23:00 Δευτέρα ως Παρασκευή (τηλέφωνο επικοινωνίας 6942890255)

Οι αθλητές και αθλήτριες του δρόμου του ενός (1) km μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021, στα γραφεία του Τμήματος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης από ώρα 08:00 – 14:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή  και στους: Κωνσταντίνο Ρόμπολα, Αθανάσιο Δασκαλή, Παναγιώτης Τούρκας αφού πρώτα καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση ο Γονέας ή ο κηδεμόνας των μαθητών-τριών που θα συμμετάσχουν στο δρόμο του 1km, περί της καλής υγείας τους.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

θα έχει πλήρη ιατρική κάλυψη (ασθενοφόρα, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα βρίσκονται στην αφετηρία, της διαδρομής.

Σε κάθε περίπτωση όμως, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ό,τι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.
Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή -τρια, που θα συμμετέχουν στα 5 km αφού όλοι οι συμμετέχοντες – χουσες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

Η Αθλητική – Πολιτιστική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από τον σύλλογο μας σε συνεργασία με τον Δήμου Αγρινίου θα υλοποιηθεί με βάση την ισχύουσα νομοθεσία και τα υγειονομικά πρωτόκολλα (ΚΥΑ ή Νομοθεσία) και της ασφαλούς διεξαγωγής ακροαμάτων, θεαμάτων και παραστάσεων σε ανοικτούς χώρους σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία covid19. 

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα διατεθούν στους αθλητές εμφιαλωμένο νερό, ισοτονικά ποτά,  μελομακάρονα,  ρόφημα σοκολάτας.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κάθε συμμετέχων στα αγωνίσματα 5 & 1 χιλιομέτρων, θα καταβάλλει το αντίτιμο στα 5 & 1  km δέκα  (10) ευρώ. Οι συμμετέχοντες στα 5 km κατά την εγγραφή τους θα παραλαμβάνουν τεχνικό μπλουζάκι του Αγώνα, ενώ στα μικρά παιδιά των 1km  θα παραλαμβάνουν στολή Αϊ  Βασίλη ή τεχνικό μπλουζάκι.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Κατά την εγγραφή τους οι αθλούμενοι  και με την παραλαβή των αριθμών θα καταβάλλεται στο Σύλλογο  το παραπάνω αντίτιμο των δέκα (10) ευρώ. Τα έσοδα του 3ου Agrinio Night Run & Santa Run θα διατεθούν  στα Γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ & στον ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΩΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για τις εγγραφές στο Αgrinio  Santa Run 2022, σας ανακοινώνουμε πως για τη δική σας εξυπηρέτηση, η φόρμα εγγραφών θα παραμείνει ανοικτή έως και τις 29 Δεκεμβρίου 2022 .

Σας υπενθυμίζουμε πως απαραίτητη προϋπόθεση είναι η παραλαβή των αριθμών πριν τον αγώνα.

Τα σημεία παραλαβής αριθμών και οι επί τόπου εγγραφές  θα γίνονται:

  1.  Πρώην σιδηροδρομικός σταθμός – Λορέντζου Μαβίλη ώρες  08.00 ως 14.00 και 17.00 έως 21.00.

Οι εγγραφές και η παραλαβή των αριθμών θα γίνονται έως και 30 λεπτά πριν τον αγώνα,  όπου η γραμματεία θα μεταφερθεί στη πλατεία από τις 17.00 το απόγευμα.

Προσοχή: Φροντίστε να πάρετε εγκαίρως τους αριθμούς σας για να μην δημιουργηθεί συνωστισμός τη τελευταία στιγμή.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!